Χρειάζεται η επιχείριση μου ιστοσελίδα; 3 + 1 Λόγοι να φτιάξεις Ιστοσελίδα

1) Είναι ο πιο εργατικός υπάλληλος

Σε αντίθεση με τις ώρες λειτουργείου των γραφείων, η ιστοσελίδα είναι ανοικτή κάθε μέρα, όλη μέρα. Δουλεύει καθημερινές, δουλεύει Κυριακές, δουλεύει πρωί και βράδυ ανεξαρτήτων αργίων. Έτσι προωθεί την επιχείριση σου τα προιοντα και τις υπηρεσιες σου συνεχώς για ένα αμελητέο κόστος συντήρησης.

2) Αυξάνει το Πελατολογίο σου

Με τον κατάλληλο σχεδιασμό ιστοσελίδας, οι επισκέπτες μετατρέπονται σε πελάτες. Με την δύναμη του διαδικτύου μπορείς να αποκτήσεις νέους πελάτες οποιαδήποτε ώρα και μέρα από οποιοδήποτε μέρος. Έτσι, η ιστοσελίδα αποτελεί μια κερδοφόρα επένδυση για την επιχείρηση σου.

3) Κάνει την επιχείριση σου πιο αξιοπιστη

Η καλοσχεδιασμένη και λειτουργική ιστοσελίδα δείχνει επαγγελματισμό και ενισχύει την αξιοπιστία της επιχείρησης. Είναι πλέον απαραίτητο για κάθε είδους επιχείρηση να έχει την δική της ιστοσελίδα. Η παρουσία της και η σύνδεση της με το Google Profile θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και θα αυξήσει το κύρος της επιχείρηση σας.

4) Κερδίζει Πελάτες από τους Ανταγωνιστές σου

Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι από τους ανταγνωστές σου έχουν ήδη μια online παρουσία. Επίσης, το διαδίκτυο επηρεάζει όλο και περισσότερο τις αγορές των καταναλωτών. Όταν ένας υψοψήφιος πελάτης αναζητήσει ένα προιον / υπηρεσία που προσφέρεις στις μηχανές αναζήτησης (πχ google) θα βγει σαν αποτέλεσμα κάποιος ανταγωνιστής σου που έχει ήδη σελίδα και θα του λύσει το πρόβλημα του. Αν όμως είχε η επιχείριση σου ιστοσελίδα θα μπορούσες με κατάλληλες τεχνικές να βγεις εσύ πρώτος και να αποκτήσεις εσύ τον πελάτη. Είναι προφανές, πως σε περίπτωση που οι ανταγωνιστές σου δεν έχουν ιστοσελίδα το να έχει η επιχείριση σου μία είναι τεράστιο πλεονέκτημα εφόσον θα έχεις μονοπώλειο στον διαδυκτιακό χώρο.