Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ μπορείς να βρεις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. ​

Την σημερινή εποχή η online παρουσία είναι μονόδρομος για κάθε επιχείρηση. Οι καταναλωτές πλέον συμβουλεύονται το διαδίκτυο για σχεδόν κάθε αγορά τους. Μένοντας αμέτοχος, η επιχείρηση σου στερείται νέους πελάτες, περισσότερες πωλήσεις και το διαδικτυακό της brand καθορίζεται από τρίτους. Επαγγελματική ιστοσελίδα και Google Business Profile είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της διαδικτυακής παρουσίας της επιχείρησης σου.

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ξεκινάει σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Εμείς θα σε βοηθήσουμε να προσδιορίσεις τις απαιτήσεις σου και να καταλάβεις με ποιόν τρόπο η ιστοσελίδα θα μπορέσει να τις καλύψει.

Ναι, υπάρχουν πολλά είδη ιστοσελίδων. Στη MyWebsiteArchitects δημιουργούμε σύγχρονες και λειτουργικές ιστοσελίδες. Δεν αρκούμαστε απλά στο ωραίο design αλλά εφαρμόζουμε δοκιμασμένες τακτικές μάρκετινγκ που μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες. Με βάση την επιχείρηση και τους στόχους σου, θα καθορίσουμε τι είδος ιστοσελίδας χρειάζεσαι.

Αφιερώνουμε χρόνο και ενέργεια για να κατανοήσουμε ακριβώς ποιος είναι ο ιδανικός σου πελάτης. Έπειτα εργαζόμαστε σκληρά για να βεβαιωθούμε πως θα δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα και ένα πλάνο marketing που θα προσελκύει τέτοιους πελάτες στην επιχείρηση σου.  

Οι περισσότερες ιστοσελίδες σήμερα αποτελούν απλά ένα online διαφημιστικό φυλλάδιο. Δεν προσελκύουν επισκέπτες, δε μαζεύουν χρήσιμες πληροφορίες από τους καταναλωτές και πάνω απ’ όλα δε μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες. Στη My Website Arcitects όταν δημιουργούμε μια ιστοσελίδα έχουμε ως κύριο στόχο την προσέλκυση πελατών.  Ο καταναλωτής από τη στιγμή που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σου πρέπει να καταλαβαίνει ακριβώς ποιος είσαι, τι πουλάς και πως μπορεί να αγοράσει. Έτσι, καταφέρνουμε να συνδυάζουμε αποτελεσματικό marketing και μοντέρνο design.

Το κόστος μιας ιστοσελίδας ποικίλλει και πρέπει να υπολογίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτης. Στη MyWebSiteArchitects θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ποιο είναι το ποσό που θα πρέπει να επενδύσεις έτσι ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να δεις μία ενδεικτική τιμή χρησιμοποίησε το εργαλείο υπολογισμού κόστους ιστοσελίδας.

Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί από ένα πλάνο marketing. Στη myWebsiteArchitects αναλύουμε την επιχείρηση σου, τον κλάδο τον στον οποίο βρίσκεται και με βάση τους στόχους σου δημιουργούμε ένα marketing πλάνο.

Ναι, με την κατάλληλη εκπαίδευση από μέρους μας θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώνεις το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου εύκολα και γρήγορα.

Ναι, γίνεται. Με μία δωρεάν συμβουλευτική κλήση μπορούμε να δούμε λεπτομερώς την υπάρχουσα σελίδα και να αναλύσουμε τους στόχους της επιχείρησης σου. Έπειτα, θα σου προτείνουμε αλλαγές πιθανές αλλαγές τόσο στο design όσο και στο marketing κομμάτι της ιστοσελίδας για να πετύχουμε τους στόχους της επιχείρισης σου.  

Εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδας, αναλαμβάνουμε το hosting, τα πιστοποιητικά SSl και παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και back-ups της ιστοσελίδας σου. ‘Ετσι, δεν θα ανησυχείς για το τεχνικό κομμάτι. Μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργεια σου σε αυτό που κάνεις καλύτερα, την ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Χαρούμενες Ιστορίες