Η ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΟΥ

Μοναδική ή Δωρεάν

Οι υπηρεσίες μας θα δημιουργήσουν μια μοναδική online παρουσία όπως αξίζει στην επιχείριση σου. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από το  αποτέλεσμα,  δεν χρεώνεσαι ούτε ευρώ. 

scroll down arrow gif

Ιστοσελίδες

Δημιούργησε δική σου πλατφόρμα όπου μοιράζεσαι την ιστορία και την ταυτότητα της επιχείρησης σου. Αύξησε τους πελάτες και τις πωλήσεις σου.

Social Media

Αύξησε το κοινό σου. Η σωστή ανάπτυξη στα social media απαιτεί ειδική στρατηγική με δημοσιεύσεις που δίνουν αξία και σε φέρνουν κοντά με το κοινό σου.

Google Business Profile

Αύξησε το πελατολόγιο σου. Εκμευταλλεύσου την ανεπανάληπτη ευκαιρία που προσφέρει η Google και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό σου.

H Διαδικασια

Τα 3 Στάδια Της Επιτυχίας

Σχεδίαση

Αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σου. Δημιουργούμε ένα εξειδικευμένο πλάνο με τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε. Οι marketer μας, σχεδιάζουν το περιεχόμενο και τον στόχο του. Οι γραφίστες αναλαμβάνουν τις εικαστικές και αισθητικές λεπτομέρειες για την παρουσία και την ροή περιεχομένου.Έτσι, έχεις μία εμπειρία χρήστη που μετατρέπει τον επισκέπτη σε πελάτη.

Ανάπτυξη​

Η υλοποίηση του πλάνου της online παρουσίας σου. Οι developer μας  χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές και μεθοδολογίες για να φέρουν το σχέδιο στη ζωή. Εξασφαλίζουμε τόσο απλή και εύκολη διαχείριση όσο και λειτουργικές και αποδοτικές υπηρεσιές.

Υποστήριξη

Θριαμβεύουν οι επιχειρήσεις που κερδίζουν σε βάθος χρόνου. Φροντίζουμε η παρουσία της επιχείρισης σου να προσαρμόζεται άψογα στο διαρκώς κινούμενο περιβάλλον της αγοράς και των τεχνολογιών. Ξεπερασμένα designs, απαρχαιωμένο περιεχόμενο, αργές και μη ασφαλής ιστοσελίδες  δε θα ανήκουν στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Your Edge

Γιατί Να Διαλέξεις Εμας;

Περισσοτερα Εσοδα

Αύξησε Τις Πωλήσεις Σου

Αύξηση του conversion rate. Αυτό σημαίνει περισσότερες πωλήσεις για τον ίδιο αριθμό πελατών. Με τη βοήθεια μας θα κάνεις τους ανταγωνιστές σου να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό σου!

straight line gif
straight line gif

Νεοι Πελατες

Απόκτησε Κοινό Οπουδήποτε

Πλέον οι γεωγραφικοί περιορισμοί δεν ισχύουν για εσένα. Εκμεταλλεύσου τη δύναμη του διαδικτύου. Διάδωσε το μήνυμα σου σε κάθε γωνία του κόσμου. Έχε πρόσβαση σε νέους πελάτες παντού.

Ιστορια

Πάρε Τον Έλεγχο Πίσω

Συχνά, η διαδικτυακή παρουσία των επιχειρήσεων καθορίζεται από εξωτερικές πλατφόρμες. Εκεί, οι επιχειρηματίες έχουν από ελάχιστο εώς καθόλου έλεγχο. Μην αφήνεις τρίτους να καθορίζουν το μήνυμα σου. Πάρε τον έλεγχο πίσω. Πες την ιστορία της επιχείρησης σου, στη δική σου πλατφόρμα, με τον δικό σου τρόπο.

Νέοι Πελάτες Σταθερά Για Την Επιχείρηση σου!

Αποτελέσματα Από Πελάτες Μας

ροή πελαατών - social media

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Χαρούμενες Ιστορίες